e shtunë, 18 tetor 2008

Qendra Adventiste ofron seminarin JETA JUAJ

QENDRA ADVENTISTE ofron një seri programesh 
me temën “JETA JUAJ”Programet do të shfaqen në ekran të madh 
çdo të DIELË ora 17:00

Tek “Qendra Adventiste” në rrugën kryesore të Kalasë, përball kopshtit “Tom&Jerry” Elbasan.2.Nëntor – Dashuria Juaj – Çfarë është dashuria dhe si e shprehim atë?
9.Nëntor – Personaliteti Juaj – Çfarë tip personaliteti kam unë?
16.Nëntor – Kuptimi i jetës suaj – Pse jetoj?
23.Nëntor – Origina Juaj – Nga kam ardhur dhe ku po shkoj?
30.Nëntor – Besimi Juaj – Ku mund të besoj në këtë jetë?
7.Dhjetor – Vuajtja Juaj – Pse vuajmë?
14.Dhjetor – Falja juaj – Çfarë do te thotë të falësh?
21.Dhjetor - Zgjidhja Juaj – Cila është zgjidhja e problemit?
28.Dhjetor - Marrëdhënia Juaj – Si mund të kem një marrëdhënie të shëndetshme?
4.Janar - Shëndeti Juaj – Si mund të parandaloj sëmundjet?
11.Janar - Paqja Juaj – Si ti largoj shqetësimet?
18.Janar -  Vetvlersimi Juaj – Si mund të kem një vetvlersim të shëndetshëm?
25.Janar – Shpresa Juaj – A mund të kem shpresë ne këtë jetë?

EJANI TË KUPTONI MË MIRË TË KALUARËN, 

TË TASHMEN DHE TË ARDHMEN TUAJ.

Per ju qe nuk keni mundesi te vini lutuni qe Zoti ti bekoj keto programe.

Me respekt

Pastor Gentian Thomollari i Kishës Adventiste, Elbasan1 koment:

Adventist Albania tha...

Lale, Urime per blogun e Elbasonit!

Duhet te krijojme nje kontakt me sistematik me njeri-tjetrin per te perfituar sa me shume, ne te mire te kishave.

God bless,
juli

Mirë së erdhet!

Ne lutemi për ju dhe të kërkojmë që të mbusheni me njohjen e vullnetit të Tij me çdo urtësi dhe mënçuri frymërore. (Kol.1:9)