e martë, 13 janar 2009

Takimet gjate javes ne Qendren Adventiste Elbasan

Te Shtunen - Takimi Kryesor i Javes Nga Ora 11:00-13:00 Ne Qendren Adventiste Lagjja Kala perballe kopshtit Tomi&Jerry. Elbasan

Ky takim eshte me dy pjese. Pjesen e pare ka diskutim per teme te caktuar te Bibles.

Pjesa e dyte eshte predikimi. Sigurisht qe ne te dyja pjeset ka kenge, lutje dhe leximin e Shkrimit te Shenjte.

Cdo te merkure organizohet seminari Fokus ne Profecimbi librin e Danielit ora 18:00

Cdo te Premte- Studime se Cfare Besojne Adventistet- Ora 18:00

Ne 15 Shkurt fillon seria e seminarit "Jeta juaj" Tema e pare eshte "Dashuria juaj"

Ejani neju mirepresim me krahe hapur.

Me respekt

Pr Gentian Thomollari

Nuk ka komente:

Mirë së erdhet!

Ne lutemi për ju dhe të kërkojmë që të mbusheni me njohjen e vullnetit të Tij me çdo urtësi dhe mënçuri frymërore. (Kol.1:9)